Menu

Flexibel in bouwstoffentransport

Post 5 of 12

Voorwaarde van bouwmaterialenvervoer is dat je je als bedrijf flexibel op moet stellen. De bouw draait nu eenmaal op volle toeren als het weer technisch juist is, terwijl in de wintermaanden het een kunst is je capaciteit te verkopen en tevens je vaste klanten te kunnen blijven bedienen met het vervoer van bouwmaterialen.  Daar wij de kwaliteit van ons personeel hoog willen houden, geloven wij niet in flexibilisering van ons personeelsbestand. Gelukkig hebben we een aantal handige chauffeurs die in de wintermaanden meehelpen het wagenpark te onderhouden.

Zo nu en dan ontstaan uit creativiteit en ondernemerschap de leukste projecten. In eigen beheer hebben we deze kiptrailer aan onze wensen aangepast. De trailer hebben we voorzien van een eigen hydraulische aggregaat, zodat we met elke trekkende eenheid bulkgoederen kunnen vervoeren. Specialistische werkzaamheden zoals onderhoud van de remmen, opbouwen van hydrauliek, aluminium lassen en veranderen van het chassis zijn allemaal in eigen beheer uitgevoerd.

Deze kipper is dankzij de aanpassingen uitermate geschikt voor het vervoer van grondstoffen voor smelterijen, steenachtige materialen en strooizout tijdens de wintermaanden. We zijn trots op het eindresultaat!

kippper1kipper2